Template:Welcomeen-sq

From QuIRC
Jump to navigation Jump to search
Welcome!

Hello, Welcomeen-sq, and welcome to Wikipedia! While efforts to improve Wikipedia are always welcome, unfortunately your contributions are not written in an English that is good enough to be useful. You appear to be more familiar with Albanian; did you know there is an Albanian Wikipedia? You may prefer to contribute there instead. In any case, welcome to the project, and thank you for your efforts! If you need help, please feel free to notify me on my talk page. ~~~~

Mirë se vini!

Përshëndetje, Welcomeen-sq, dhe mirë se vini në Wikipedia! Ndërkohë që përpjekjet për të përmirësuar Wikipedia-n janë gjithmonë të mirëpritura, për fat të keq kontributet tuaja nuk janë të shkruara në një anglishte kaq të mirë sa të jetë e dobishme. Duket që ju mund të përdorni më mirë shqipen; a e dinit se ekziston një Wikipedia shqip? Ndoshta ju mund të kontribuoni atje më mirë. Megjithatë, mirë se vini tek projekti, dhe faleminderit për përpjekjet tuaja! Nëse doni ndihmë, ju lutem më njoftoni në faqen time të diskutimit. ~~~~

Template documentation[view] [edit] [history] [purge]

Usage

Use this template to welcome an English as a second language or a poor English-speaking Albanian person to Wikipedia.

Code

Use this code on the recipient's talk page

{{subst:Welcomeen-sq}}